De winkel zal niet alleen op dinsdag maar ook opdonderdaggeslotenzijn wegens het plotse overlijden van mijn man, onze rots in de branding. Dit verlies treft Julie en mezelf enorm zwaar. Er valt nog zoveel te verwerken, zoveel te regelen, we weten dat jullie dit zullen begrijpen.
Jullie medeleven en warme steun kunnen wij enorm waarderen.

Kathleen en Julie

30 JAAR Bodily

Dertig jaar geleden, op 1 april 1992 om precies te zijn, opende Bodily de deuren. Meer dan alleen maar een winkel, zo wou ik het. Niet te strak, wat sfeer en vrij toegankelijk, een reflectie van wie ik ben. Deze visie loopt als een rode draad doorheen de winkel,de collecties, de sociale media

Het buikgevoel van toen, de twijfels af en toe, die zijn gebleven, maar mijn aanpak is ook pragmatischer geworden doorheen de jaren ( gelukkig maar ).

Nieuwe collecties kiezen, uitpakken, optimaliseren en vooral luisteren naar jullie wensen

Dankzij jullie blijf ik alert en geniet ik nog dagelijks van onze gesprekjes. Daarom van harte dank voor het vertrouwen !

In de zomermaanden heb ik nog leuke verrassingen in petto en zijn er tal van acties gepland. U ontdekt het binnenkort op Facebook en Instagram of spring gewoon eens binnen !

Iedereen van harte welkom !

Kathleen