Inpakzondagen op 13, 20 en 27 dec. telkens van 14.00u tot 18.00u.

Van ma. tot za. vanaf 9.30u tot 13.00u en van 14.00u tot 18.00u heet ik jullie van harte welkom.Op afspraak, elke dag, vanaf 17,00u tot 19,00u kan natuurlijk ook altijd.

In de voorbije weken heb ik velen onder jullie ook via allerlei online kanalen weten te bereiken. Ik onderschat het belang van sociale media en e-commerce zeker niet en besef dat deze evolutie onomkeerbaar is, nog onontgonnen gebied vol tools en targets om nog efficinter, vlotter jullie aandacht te verkrijgen.

Ik ga een poging doen om deze ingeslagen weg zeker verder te bewandelen op een manier die strookt met mijn levensvisie in de vlugge 24-uurseconomie van de toekomst. De persoonlijke aanpak in mijn fysieke winkel, jullie graag zien, blijft voor mij opportuun.

Want niemand wordt gelukkig van massas witte bestelwagens met laagbetaalde chauffeurs, overladen postpunten en het te grabbel gooien van data aan allerlei giganten op het web.

Een massatoeloop , zoals in Brugge en Brussel, wordt het in onze stad allicht niet. We houden het veilig, samen met alle ander collegas, het stadsbestuur en niet te vergeten, met jullie, beste klantjes, opdat winkelbeleving altijd dat ietsje meer blijft bieden.